Wär därf zu eus cho?

Ab de 6. Klass (bis 2. Oberstufe) bsueched mir bi euis i de Gmeind d'Bibelklass.

Was mached mir?

Mir probiered mit Hilf vo euisne Leiter di biblische Gschichte us verschidene Perspektive azluege und dänn au uf euises Läbe azwände. Bi euis hätt aber au immer wieder es Spezialprogramm, wie Schlittle im Winter, en Brunch z.B. a de Oschtere oder eifach en Film-Morge Platz.

Was isch euses Ziel?

Euises Ziel isches, bis a de Konfirmation i de 3. Oberstufe es guets Bibelwüsse z'ha, wo au im Alltag
bemerkbar isch.

Wotsch emal ame Sunntigmorge öpis interessants erläbe, anderi Teenies träffe und debi no meh über Gott erfahre? Dänn chumm doch eifach emal go ineluege!

Die Bibelklasse findet jeden Sonntag von 10.00-11.30 Uhr statt.
Ausnahmen: Bei speziellen Anlässen im Gottesdienst fällt die Bibelklasse aus und die Teenies dürfen, wie auch während allen Ferien, im Gottesdienst mit dabei sein. Jeweils am Ferienende-Sonntag beginnt die Bibelklasse wieder.

Gaby Beier
Tel: 044 784 53 84